Over ons

Welkom bij Vintage Plaatjes!

Wij zijn een trio van geschiedenisliefhebbers met een diepe passie voor alles wat vintage is. Onze reis begon als een gedeelde hobby, die uitgroeide tot deze prachtige verzamelplaats van historische schatten. Bij Vintage Plaatjes brengen we het verleden tot leven door middel van boeiende verhalen, zorgvuldig geselecteerde afbeeldingen en handgetekende illustraties.

Ons team bestaat uit:

  • Anna, onze kunsthistorica, die een scherp oog heeft voor esthetiek en detail. Zij is de curator van onze uitgebreide collectie vintage afbeeldingen en tekeningen.
  • David, een geschiedkundige met een voorliefde voor verhalen uit het verleden. Hij weet de meest fascinerende feiten uit de geschiedenis op te diepen en deze op een boeiende manier te vertellen.
  • Liam, onze creatieve geest en illustrator. Hij blaast leven in onze verhalen met zijn prachtige, handgemaakte tekeningen die de essentie van het vintage tijdperk vangen.

Bij Vintage Plaatjes draait alles om de schoonheid en het mysterie van vervlogen tijden. Van de bruisende straten van oud Parijs tot de stille hoekjes van historisch Amsterdam, wij nemen je mee op een visuele en verhalende reis door de tijd.

Onze blog biedt een duik in de wereld van vintage, met artikelen over diverse onderwerpen zoals mode, architectuur, kunst en dagelijks leven uit vervlogen tijden. Elk stuk is verrijkt met authentieke vintage plaatjes en tekeningen, waardoor je je even in een andere tijd waant.

We hopen dat je net zoveel plezier beleeft aan het verkennen van onze site als wij aan het creëren ervan. Duik in de wereld van Vintage Plaatjes, waar elk plaatje een verhaal vertelt en elke tekening je meeneemt naar een ander tijdperk.

Welkom in onze vintage wereld!